Diputació de Girona

Diputació de Lleida - GLOBALLEIDA

Joan Talarn

Joan Talarn

President de la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida ha definit diverses línies de treball per tal de contribuir a la transformació de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, una d’elles l’emprenedoria. Amb l’objectiu de treballar i contribuir al reequilibri territorial mitjançant un model de desenvolupament sostenible econòmicament, empresarial, mediambiental i social.

El Patronat de Promoció Econòmica, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per a què esdevingui un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, ha donat continuïtat al Programa  Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació dels 12  Punts d’Atenció al territori  impulsats  per GLOBALLEIDA i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents Consells Comarcals desenvolupant el treball en xarxa. Un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses, mantenir el seu funcionament i salvaguardar els llocs de treball.

Aquesta col·laboració suposa la posada en marxa d’un sistema generalitzat a la demarcació de Lleida, que té la finalitat única d’evitar el tancament d’empreses en funcionament a través de l’establiment d’un mercat únic, físic i virtual, per a tot el territori.

Esperant que sigui del vostre interès, teniu al vostre abast aquesta consolidada metodologia per donar suport al relleu de les empreses i evitar el tancament de negocis de la nostra demarcació.

globalleida-logo-triple

 

Consulta les dades de contacte