EMFO Mollet del Vallès


Josep Monràs i Galindo

Alcalde de Mollet del Vallès

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès treballem per a crear i gestionar programes que permetin el desenvolupament econòmic i social del territori.
Una de les nostres prioritats en aquest sentit, és la d’incentivar i motivar la pròpia economia permetent i garantint la viabilitat dels negocis, motor de l’economia de la ciutat i de la comarca, oferint feina i serveis als ciutadans de Mollet i del Baix Vallès.
És per això que hem decidit participar en aquest i molts altres projectes que tenen com a eix comú assegurar la continuïtat i viabilitat de comerços i empreses del territori.
A través d’aquesta iniciativa pionera en tot l’Estat Espanyol, l’Ajuntament de Mollet del Vallès vol donar el seu suport a l’emprenedoria i a l’economia amb l’objectiu de pensar i mirar endavant per tal que Mollet no s’aturi, segueixi avançant i entre tots plegats treballem per  crear cada dia una ciutat amb més oportunitats per a tothom.Actualment, l’Ajuntament de Mollet del Vallès dóna servei als cedents i reemprenedors de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

consultalesdades2