BizBarcelona 2022

Barcelona, 10 de novembre del 2022. Més de 300 persones emprenedores i empresàries han assistit, aquest dimecres i dijous, a les activitats que el Centre de Reempresa de Catalunya ha organitzat al BizBarcelona, el saló de referència del món de l’emprenedoria i l’empresa.

Reempresa ha organitzat quatre conferències per acostar la transmissió empresarial en el món emprenedor, un teambuilding i els coneguts “Elevator Pitch” i “Espai de Matchings” que pretenen posar en contacte a persones reemprenedores que volen comprar un negoci en funcionament amb persones cedents que volen vendre el seu negoci perquè aquest tingui un relleu.

Per Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya, “participar en aquest esdeveniment és una gran oportunitat per seguir donant a conèixer Reempresa i tots els seus programes”. Sallent ha volgut destacar la importància de donar un espai en aquest saló “a la transmissió empresarial i a altres programes com HelpEmpresa o Recreixement”.

Reempresa ha organitzat una conferència sobre els 7 obstacles a evitar en la compra d’una empresa en què ha explicat com afrontar les barreres més comunes que et pots trobar a l’hora de comprar una empresa. En l’àmbit financer, ha organitzat una conferència sobre com valorar i finançarla compra d’una empresa per posar en valor i donar resposta a les següents qüestions: de què depèn el valor d’una empresa? I el preu? Com es pot finançar la compra d’una empresa que ja està en funcionament? Quines opcions ens ofereix el mercat actualment?

També ha presentat una conferència sobre resiliència empresarial en temps de canvis a càrrec de Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya i HelpEmpresa. La directora del programa ha parlat sobre la preparació dels negocis perquè siguin més forts i resilients davant dels canvis i les crisis, i sobre les eines que hi ha a la seva disposició per poder fer una fotografia real de la pròpia empresa.

Per altre costat, Reempresa ha organitzat un workshopsobreel Model de Negoci del programa de Recreixement, en el que ha proposat una metodologia que ajudarà a desplegar el potencial de les empreses.

Més de 3.700 empreses salvaguardades des del 2011

Reempresa ha arribat al saló BizBarcelona havent evitat el tancament de més de 3.700 negocis catalans des del 2011. Aquests casos d’èxit han generat una inversió induïda de més de 178M d’euros i han permès salvaguardar més de 10.500 llocs de treball a Catalunya.

Actualment Reempresa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, de Barcelona Activa, entre moltes altres entitats i institucions.

btn_biz2018_large_medium (1)


Agenda RSS