CaixaBank reafirma la seva aposta i suport al sector de la restauració amb el llançament de CaixaBank Food&Drinks

Publicat el 10-03-2021

Data d'inici: 10-03-2021

Data final: 10-03-2021CaixaBank, partner financer de Reempresa, reafirma la seva aposta i suport al sector de la restauració amb el llançament de CaixaBank Food&Drinks, una nova divisió de negoci creada per impulsar el mercat hostaler a través d'un model de proximitat amb bars, restaurants i cafeteries, que s'articularà a través d'un servei especialitzat i omnicanal. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer costat al mercat hostaler i oferir als negocis d'aquest sector l'atenció personalitzada que requereixen amb productes i serveis que s'adaptin a les seves necessitats específiques, tant financeres, com de gestió, i fins i tot amb serveis no financers que aportin valor afegit als seus negocis en àmbits com la formació i l'assessorament.

Amb l'objectiu de potenciar l'experiència digital i oferir un valor afegit en el model d'atenció i de prestació de serveis, Food&Drinks neix com una comunitat de clients que tindran accés exclusiu a continguts financers i no financers específics per al sector. A través d'un entorn digital creat exclusivament per als clients de Food&Drinks a CaixaBankNow, els usuaris podran visualitzar tots els productes i serveis, i rebre un assessorament especialitzat del seu gestor de confiança sense necessitat de desplaçar-se a l'oficina.

La comunitat Food&Drinks, a més, tindrà a la seva disposició continguts com a formacions, xerrades, assessorament empresarial, així com accés a productes de partners estratègics del sector en millors condicions. A més, els clients podran accedir a CaixaBankLAB Campus, el portal de CaixaBank i elBullifoundation orientat a ajudar a les iniciatives professionals del sector de la gastronomia i les seves indústries relacionades a través de la formació. 

 

Descarrega aquí el fulletó informatiu

 

Informacions d’interès