Estàs a l'atur i vols comprar una empresa per accedir de nou al mercat laboral? ASCA t'ajuda a finançar el teu projecte!

Publicat el 24-01-2018

Data d'inici: 24-01-2018

Data final: 24-01-2018Acció Solidària Contra l’Atur és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té com a objectiu la creació de nous llocs de treball a través de la concessió de microcrèdits sense interès per finançar projectes professionals. ASCA i Reempresa treballen conjuntament per facilitar l’accés a finançament dels potencials reemprenedors.

 

Quantitat del préstec:

ASCA finança operacions d’emprenedoria o reemprenedoria d’imports baixos, al voltant dels 10.000€ o 15.000€, i que, sovint, són  complements d’altres fonts de finançament (capitalització de l’atur o altres préstecs bancaris).

 

Sol·licitud de finançament:

ASCA disposa d’un formulari online on tramitar la teva sol·licitud. Recorda que, a més del detall de la proposta, hauràs d’adjuntar el Pla d’Empresa, així com el Pla Econòmic i Financer i el teu DNI.

 

Recorda que si ets usuari del servei de Reempresa el teu consultor et pot ajudar a presentar aquesta sol·licitud per maximitzar les teves opcions! Emplena el formulari amb la seva ajuda.

 

Procediment d’atorgament del préstec per part d’ASCA:

 

Tramitació:

Si vols beneficiar-te d’un microcrèdit d’ASCA, només cal que omplis el següent formulari de sol·licitud: http://acciosolidaria.cat/vull-un-prestec/.

 

 

Podeu trobar més informació aquí!

http://acciosolidaria.cat/

Informacions d’interès