Reempresa: repte de futur del comerç català

Publicat el 17-11-2016En aquesta edició, el Centre de Reempresa de Catalunya va presentar-se com a una solució per aquells empresaris que, en un futur proper, no disposaran de continuïtat per manca de relleu generacional o successor, sent aquest un dels principals reptes que encaren. A més, es va oferir informació als comerços reemprenedors que s’estan plantejant reemprendre una altra empresa per poder créixer i diversificar.

L’empresa comercial desenvolupa un important rol econòmic i de cohesió social i, per això, Reempresa treballa per evitar el tancament d’empreses i afavorir la transmissió d’aquests negocis i poder salvaguardar els seus llocs de treball.

Una seixantena d’assistents a l’acte han pogut conèixer els reptes que tenen per endavant les empreses del comerç, els aspectes urbanístics i de mobilitat que poden contribuir a la dinamització del sector, com promocionar el comerç des de l’àmbit del turisme i les transformacions que estan adoptat els mercats tradicionals per afrontar el futur.

Informacions d’interès