Matinal de Reempresa al Vallès Occidental

Diari de Terrassa

Publicat el 09-02-2023

Data d'inici: 09-02-2023

Data final: 09-02-2023L’activitat, que està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa de l’Ajuntament de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, tindrà lloc al CEI de Can Roqueta de Sabadell.

Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i treball en xarxa per conèixer com comprar o vendre una empresa en funcionament i presentar candidatures per a la compra o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles empresaris i emprenedors interessats en el programa, un “elevator pitch” (presentacions breus) d’empreses a la venda i un espai de “matchings” on els participants podran entrevistar-se amb diferents empresaris que busquen un relleu al capdavant del seu negoci.

Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’espai de “matchings” i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’un e-commerce o una empresa de disseny i fabricació de material mecànic i de caldereria, fins a una autoescola o una empresa del metall de l’alumini, entre moltes altres.

Accedir a la notícia

Reempresa als mitjans