Ajuntament, Diputació de Barcelona i Cecot signen un conveni per la posada en marxa de Reempresa a Caldes, un programa de cessió d’empreses en marx...

Publicat el 10-12-2014

Data d'inici: 09-09-2015

Data final: 09-09-2015

presentacio-reempresa_101214-300x200

L’Ajuntament de Caldes de Montbui s’ha sumat al programa Reempresa impulsat per la patronal catalana CECOT amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Per formalitzar la posada en marxa de Reempresa al municipi, el dimecres 10 de desembre ha tingut lloc la firma d’un conveni entre l’alcalde, Jordi Solé, el president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i el president de CECOT, Antoni Abad.

En paral·lel a la firma del conveni, celebrada a Caldes Emprèn (Centre d’Iniciatives Empresarials), s’ha ofert una sessió informativa sobre Reempren a empresaris i emprenedors i a càrrec del tècnic del Centre de Reempresa Catalunya, Joan Llivina. A l’acte ha assistit també el regidor de Promoció Econòmica, Josep Ramon Marañés.

Reemprendre és cedir i recollir activitats empresarials existents

“Vull reemprendre” o “vull cedir” són les dues expressions que resumeixen el significat d’aquesta iniciativa. El gran repte per a les administracions que impulsen aquest projecte és aconseguir que projectes empresarials viables que es veuen obligats a tancar trobin la manera de reeixir i seguir aportant riquesa al nostre territori. Reempresa és un espai de trobada entre l’empresari que ha de deixar el seu negoci i l’emprenedor que busca un projecte per tirar endavant. Entre qui vol o necessita cedir i qui vol reemprendre.

Per a més informació veure el document Reempresa, fent de la crisi oportunitats i a: http://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/2014-12-10-reempresa-fent-de-la-crisi-oportunitats.html

Premsa RSS

Sala de Premsa