La Xarxa Cesca, nova entitat adherida a Reempresa

Publicat el 22-05-2023

Data d'inici: 22-05-2023

Data final: 22-05-2023Barcelona, 22 de maig del 2023. La Xarxa Cesca, la xarxa comunitària d’economia social i de cures de l’Esquerra de l’Eixample s’ha adherit a la xarxa de col·laboradors del Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de treballar junts per fomentar la compravenda de negocis al nostre país.

Així doncs, les empreses i les persones que la Xarxa Cesca derivi a Reempresa podran rebre atenció i acompanyament personalitzat i sense cap cost tant per si el que volen és cedir la seva empresa com si el que desitgen és adquirir-ne una en funcionament.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és disseminar els serveis, recursos i el mercat de la Reempresa entre els membres de la xarxa i els veïns i veïnes de l’Esquerra de l’Eixample i treballar conjuntament per mantenir viu el teixit comercial del barri. Ambdues entitats esperen que l’entrada en escena de Reempresa suposi un impuls en el manteniment de l’economia i del teixit comercial del barri.

A l’acte de signatura, que va tenir lloc fa unes setmanes a la seu de Reempresa al 22@ de Barcelona hi van assistir Annabel Jové, presidenta de la Xarxa Cesca. Marga Gilabert membre de la xarxa, Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Laura Sallent, directora de Reempresa i Carla Jambrina, coordinadora del servei.

 

Afavorir la continuïtat de les empreses de l’Esquerra de l’Eixample, l’objectiu d’aquest conveni

Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. En aquest sentit, el programa Reempresa és un model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.
 
Reempresa va iniciar el servei a l’any 2011 i ha assolit més de 4.000 reempreses d’èxit, les quals han generat més de 191 milions d’euros d’inversió induïda i han salvaguardat prop de 11.200 llocs de treball a Catalunya. Actualment, a la web del Centre de Reempresa de Catalunya hi ha més de 1.300 negocis que busquen un relleu.
  
L’acord signat entre les dues entitats significa articular recursos i sinergies per augmentar el rendiment d’un model de creixement empresarial que podria evitar el tancament del màxim nombre d’empreses durant el temps d’execució del programa al país i salvaguardar llocs de treball, tal i com s´ha demostrat en aquests anys de funcionament del projecte.

Premsa RSS

Sala de Premsa