Reempresa evita el tancament de 40 negocis lleidatans durant el 2019

Publicat el 11-03-2020

Data d'inici: 11-03-2020

Data final: 11-03-2020Lleida, 11 de març del 2020. GLOBALLEIDA i la patronal Cecot han renovat aquest migdia el seu acord de col·laboració per seguir treballant plegats amb l’objectiu d’evitar que negocis viables de les terres de Lleida tanquin per falta de relleu. Ho fan a través del Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que funciona des del 2011 i que ja ha evitat el tancament de més de 2.675 negocis a Catalunya i la pèrdua de més de 7.200 llocs de treball.

Reempresa, a través del conveni amb GLOBALLEIDA, disposa de punts d’atenció a tots els Consells Comarcals de la província de Lleida i treballa per mantenir viu el teixit empresarial del territori, evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement de les empreses lleidatanes.

A l’acte d’avui, que a tingut lloc a la sala d’actes de la COELL, i ha assistit Ramon Roca, president de GLOBALLEIDA, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Oriol Oró, conseller delegat de GLOBALLEIDA i Albert Colomer, director tècnic de Reempresa i president d’Autoocupació.

Per a Ramon Roca, president de GLOBALLEIDA, “Reempresa és un projecte cada vegada més fort i que en un moment d’incertesa ens dona sempre bones notícies. Des d’aquí, tot el suport i confiança en un servei que treballa per mantenir viu el nostre teixit empresarial.”

Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa, ha volgut destacar “el gran company de viatge que és GLOBALLEIDA” i el compromís i dedicació que tots els tècnics i tècniques de Reempresa a la província estan demostrant dia rere dia conscients que fan una feina que té resultats molt positius per al seu territori”.

També han participat a l’acte Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Carles Gibert, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Lleida. Tots ells han manifestat la utilitat del projecte i el futur d’aquest a les terres de Lleida.

40 negocis salvaguardats a les terres de Lleida durant el 2019

40 negocis lleidatans no van haver d’abaixar la persiana durant el 2019 gràcies al servei que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya. 40 negocis salvaguardats que van evitar la pèrdua de més de 89 llocs de treball i van generar una inversió induïda de 995.000 euros.

Des del 2011, Reempresa ha evitat el tancament de més de 160 empreses a la província de Lleida, generant una inversió induïda de més de 3.9M d’euros i evitant la pèrdua de més de 359 llocs de treball a la província.

Premsa RSS

Sala de Premsa