Reempresa organitza una matinal virtual per incentivar la compravenda d’empreses a la província de Barcelona

Publicat el 16-09-2022

Data d'inici: 16-09-2022

Data final: 16-09-202221 de setembre del 2022. La tretzena edició de la matinal de la Reempresa tindrà lloc aquest proper dimecres 21 de setembre i aposta per un format virtual. Aquesta jornada està pensada per donar a conèixer algunes de les empreses en funcionament que busquen un relleu per seguir endavant i perquè cedents i reemprenedors/es puguin trobar-se en un espai que faciliti la compravenda d’empreses.
 
Al llarg del matí es presentaran els candidats i les candidates que volen comprar o posar en venda empreses en funcionament. L’acte constarà d’un Elevator Pitch d’empreses a la venda i un Espai de Matchings on les persones que hi participin es podran entrevistar amb diferents empresaris o empresàries que busquen un relleu al capdavant del seu negoci.
 
L’objectiu d’aquesta activitat és poder ajuntar a persones interessades en reemprendre amb d’altres que busquen cedir un negoci per tal de que es coneguin. Així, les darreres poden explicar de primera mà el funcionament, gestió i particularitats del seu negoci.
 
Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’Espai de Matchings i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor o emprenedora desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’una empresa de fabricació i comercialització de mobles auxiliars, fins a una escola d’idiomes i una empresa del sector metal·lúrgic, entre moltes altres. L’activitat està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona.
 
Sobre la Reempresa
 
La Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació,  és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. El desplegament a la demarcació de Barcelona es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 35 centres locals de serveis a les empreses de la demarcació.
 
L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 80 punts d’atenció d’aquest programa, 35 al conjunt de la demarcació de Barcelona.

Premsa RSS

Sala de Premsa