Tremp acull la sessió formativa adreçada a l’equip tècnic de Reempresa de la província de Lleida

Publicat el 18-11-2022

Data d'inici: 18-11-2022

Data final: 18-11-2022Després de 2 anys de reunions telemàtiques a causa de la pandèmia provocada pel Covid19, s’han reprès les reunions presencials amb l’objectiu aportar eines per millorar la comunicació i difusió dels serveis que s’ofereixen amb aquest programa que es palteja com un model d’emprenedoria

Avui, l’Epicentre de Tremp, ha acollit una sessió formativa i de networking en la què, el tècnics de promoció econòmica de la província  han participat amb l’objectiu de compartir experiències i generar sinèrgies.

Després de 2 anys de reunions telemàtiques a causa de la pandèmia provocada pel Covid19, s’han reprès les reunions presencials amb l’equip tècnic de Reempresa de la província de Lleida.

Una sessió en la que s’han aportat eines per millorar la comunicació i difusió dels serveis que s’ofereixen des de Reempresa, amb l’objectiu d’ajudar a les persones emprenedores que volen agafar el relleu d’un negoci, i a les persones cedents que busquen algú qui doni continuïtat a les seves empreses; per així, contribuir al manteniment del teixit empresarial de la província de Lleida. 

El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix de formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris.  El Patronat de Promoció Econòmica, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per a què esdevingui un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, treballa el Programa  Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació del Marketplace de la Reempresa amb els 14  punts d’atenció al territori impulsats  per GLOBALLEIDA, la delegació central de Lleida, i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents Consells Comarcals desenvolupant el treball en xarxa.

Un programa que es palteja com un model d’emprenedoria en el conjunt del territori.

Des de la posada en marxa del Centre de Reempresa de Catalunya al 2011 i fins al 31 de desembre de 2021, s’han cedit un total de 3.392 Reempreses d’èxit que han suposat una inversió induïda de més de 162 milions d’Euros i han permès mantenir més de 9.578 llocs de treball directes. 

Des del 2017 els resultats a la província de Lleida, han estat de 209 casos d’èxit que han suposat salvaguardar 454 llocs de treball directes, amb una inversió induïda  de 5’6 milions d’euros. Amb l’ atenció, anàlisi i publicació de 538 ofertes de cessió  i l’atenció i acompanyament a 755 projectes de reemprenedoria 

Premsa RSS

Sala de Premsa