Una seixantena d’emprenedors/es i empresaris/àries participen a la Matinal de la Reempresa del Vallès Occidental

Publicat el 13-02-2023

Data d'inici: 13-02-2023

Data final: 13-02-2023Vallès Occidental, 9 de febrer del 2023. El CEI de Can Roqueta de Sabadell va acollir, aquest passat dijous 9 de febrer, una nova edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors/es que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.
 
L’esdeveniment, que va reunir a prop d’una seixantena d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, es va coordinar conjuntament amb els punts locals de Reempresa de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda a través de la col·laboració que mantenen la Cecot i la Diputació de Barcelona per fer arribar la Reempresa al conjunt de la província de Barcelona.
 
Iolanda Repullo, cap de dinamització empresarial de promoció econòmica de Sabadell, Roger Pumares, cap de servei de Teixit Productiu de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona i Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya han participat a l’acte de benvinguda de la matinal.
 
A la jornada també hi van assistir diversos tècnics i tècniques dels diferents punts d’atenció participants a la matinal i altres representants institucionals del territori.
 
La cap de dinamització empresarial de promoció econòmica de Sabadell, Iolanda Repullo, va destacar el valor afegit de Reempresa, fent èmfasi en què “Reempresa ajuda a preservar el patrimoni empresarial del territori i evita el tancament d’empreses en funcionament que poden fer aquesta cessió, a Sabadell”.
 
Per altra banda, el cap de servei de Teixit Productiu de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Roger Pumares, va agrair la feina feta per Reempresa durant aquests anys i va destacar que ”els resultats de Reempresa avalen el programa i que aquest és un servei contrastat i premiat a nivell europeu”. També va mencionar que “Reempresa està de celebració, ja que fa poc va fer 10 anys que va començar el programa” i va agrair la feina feta per part de Cecot, Autoocupació i les institucions pel llançament i el manteniment del programa.
 
Per altra banda, Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya, va posar en valor aquests deu anys de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i a totes les persones que hi ha al darrera d’aquest gran projecte, així com els bons resultats de Reempresa. També va destacar que “ Reempresa ofereix una mà entre les persones cedents i les reemprenedores perquè pugui haver-hi un contacte. La Reempresa suposa l’alternativa a la creació d’empreses i permet la preservació de molts llocs de treball”.
 
L’acte es va estructurar en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles persones empresàries i persones reemprenedores interessades en el programa, un elevator pitch des d’on diferents persones que busquen vendre el seu negoci van poder presentar la seva empresa a diferents emprenedors/es i un espai de matchings, on els participants van disposar de 2 hores per poder-se entrevistar amb diferents persones cedents que buscaven vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta última activitat era poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que buscaven cedir-lo perquè es coneguessin i aquests últims poguessin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.
 
Sobre Reempresa
 
La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.

Premsa RSS

Sala de Premsa