Una setantena d’emprenedors/es i empresaris/àries es connecten a la Matinal Virtual de la Reempresa

Publicat el 22-09-2022

Data d'inici: 22-09-2022

Data final: 22-09-202222de setembre del 2022. Reempresa, la Diputació de Barcelona i els 35 punts locals de Reempresa a la província van organitzar ahir dimecres una nova edició de la Matinal de la Reempresa en format virtual; un matí per donar a conèixer algunes de les empreses en funcionament que busquen un relleu per seguir endavant i perquè cedents i reemprenedors/es puguin trobar-se en un espai que faciliti la compravenda d’empreses.
 
L’esdeveniment, que va reunir a prop d’una setantena d’assistents i que va generar prop de 30 reunions entre persones empresàries i emprenedores, es va dur a terme en el marc de la col·laboració que mantenen la Cecot, Autoocupació i la Diputació de Barcelona per fer arribar la Reempresa al conjunt de la província de Barcelona.
 
En aquesta edició s’hi va poder trobar des d’una empresa de fabricació i comercialització de mobles auxiliars o un saló de perruqueria, fins a una escola d’idiomes o una empresa del sector metal·lúrgic, entre moltes altres. A la jornada també hi van assistir diversos tècnics i tècniques dels 35 punts locals de Reempresa que hi ha a la província.
 
L’acte es va estructurar en dues activitats: un elevator pitch des d’on diferents persones que busquen vendre el seu negoci van poder presentar la seva empresa a diferents emprenedors/es i un espai de matchings, on els participants van disposar de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents persones cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta última activitat és acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.
 
Sobre Reempresa
 
La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.

Premsa RSS

Sala de Premsa