Una setantena de persones empresàries i emprenedores es coneixen a la Matinal Virtual de la Reempresa

Publicat el 22-06-2023

Data d'inici: 22-06-2023

Data final: 22-06-202322 de juny del 2023. El passat dijous 15 de juny, es va celebrar una nova edició de la Matinal de la Reempresa en format virtual; un matí per donar a conèixer algunes de les empreses en funcionament que busquen un relleu per seguir endavant i perquè cedents i reemprenedors/es puguin trobar-se en un espai que faciliti la compravenda d’empreses.

L’esdeveniment, que va reunir més d’una setantena d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, es va coordinar a través de la col·laboració que mantenen la Cecot i la Diputació de Barcelona per fer arribar la Reempresa al conjunt de la demarcació de Barcelona.

En aquesta edició s’hi va poder trobar des d’una papereria o una acadèmia d'idiomes, fins a una e-commerce de lloguer d’equips audiovisuals o un forn de pa artesà, entre moltes altres empreses.

A la jornada també hi van assistir diversos tècnics i tècniques dels diferents punts d’atenció participants en la Matinal.

L’acte es va estructurar en dues activitats: un elevator pitch des d’on diferents persones que busquen vendre el seu negoci van poder presentar la seva empresa a diferents emprenedors/es i un espai de matchings, on els participants van disposar de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents persones cedents que buscaven vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta última activitat era poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que buscaven cedir-lo perquè es coneguessin i aquests últims poguessin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.
 
Sobre Reempresa
La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.

Premsa RSS

Sala de Premsa