Ajuntament de Manresa

Marc Aloy

Marc Aloy

Alcalde

Des de l’Ajuntament de Manresa apostem per posar a disposició de les persones emprenedores i les empreses personal i recursos destinats a donar suport a la creació, consolidació i creixement empresarial.

Per aquest motiu, és important haver pogut renovar pels quatre propers anys el conveni impulsat per la Cecot i la Diputació de Barcelona, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, permetrà oferir el servei de Reempresa, un programa que afavoreix la continuïtat i creixement de les empreses existents al nostre territori.

Perquè, en els temps que vivim, es fa més necessari que mai ser al costat dels emprenedors i les empreses i treballar molt activament per assegurar la seva supervivència. Reempresa té per finalitat posar en contacte empresaris i empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses amb persones emprenedores que les volen adquirir.

El CEDEM (Centre de Desenvolupament Empresarial), ubicat al Palau Firal de Manresa, treballa per oferir un servei tècnic especialitzat adreçat a les persones interessades a crear una empresa, i també a les empreses ja constituïdes, per ajudar-les en la seva consolidació. Fomenta l’emprenedoria amb diverses actuacions destinades a l’àmbit educatiu i disposa d’espais com el viver d’empreses i el coworking on poder desenvolupar la idea de negoci.

Finalment, encoratjo a formar part de Reempresa persones emprenedores i empreses del Bages, per continuar generat èxits, enfortint i protegint el nostre patrimoni empresarial, garantir un reequilibri econòmic i social i afavorir la continuïtat de les nostres empreses.Actualment, l’Ajuntament de Manresa dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de la comarca del Bages.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció