Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Mireia Ingla

Mireia Ingla

Alcaldessa

Sant Cugat és una ciutat plural, diversa i també emprenedora, que atreu valor empresarial i representa un excel·lent escenari per als negocis. La seva qualitat de vida, l’oferta educativa, la xarxa d’entitats, la proximitat amb Barcelona, el seu port i aeroport, a més de l’entorn natural que l’envolta, donen resposta a les oportunitats que esteu buscant.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica posem a la disposició de les persones emprenedores i empreses, personal i recursos destinats a donar suport a la creació, consolidació i creixement empresarial. Amb l’experiència dels darrers anys, hem vist que tan necessari és el foment de la creació de noves empreses com el fet d’afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents.

En aquest sentit, ens satisfà continuar treballant plegats amb el Centre de Reempresa de Catalunya que impulsa Cecot juntament amb la Diputació de Barcelona. La idea, no per ser simple, és menys eficaç: transferir a un emprenedor un negoci que pel motiu que sigui tingui la intenció de tancar. D’aquesta manera aconseguim, per una banda, mantenir teixit empresarial i per l’altra donem noves oportunitats a persones emprenedores que apostin per projectar aquests negocis.

De la seva banda, Reempresa a Sant Cugat, des de la seva posada en marxa el 2014, ha donat continuïtat a més de 30 empreses i ha salvaguardat més de 70 llocs de treball. Des de Sant Cugat apostem per projectes com aquest perquè també ens ajuden a preservar i fomentar la cohesió social de la ciutat, un repte fonamental de cara als propers anys.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció