Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet


Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Entre les línies d’actuació prioritàries del pla d’actuació del govern municipal es troba la d’impulsar la creació i consolidació d’empreses en el temps. Garantir que una persona emprenedora tingui més probabilitat d’èxit amb el seu projecte perquè no comença de zero, així com vetllar per la continuïtat dels negocis de la ciutat són dos objectius que assoleix el programa de Reempresa de manera simultània.

A més, el Pacte local per a la reconstrucció social, econòmica i cultural de Santa Coloma de Gramenet, aprovat per totes les forces polítiques del consistori per atendre els estralls de la crisi social i econòmica provocada per la Covid-19, té com un dels seus eixos centrals el manteniment de l’activitat econòmica de les nostres principals cadenes de valor: el comerç de proximitat i la restauració. Aquests són els sectors amb qui més hem treballat al programa Reempresa des dels seus inicis.

Des de la seva posada en marxa, el punt de Reempresa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, gestionat a través de Grameimpuls SA, ha acompanyat tant les persones cedents com les persones reemprenedores de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià de Besòs a construir el camí per donar continuïtat a les empreses dels dos municipis i fer-les tornar a créixer, gràcies a un procés de transmissió metòdic, transparent i especialitzat.

Reempresa suposa una fórmula exitosa per vetllar pel patrimoni econòmic, individual i col·lectiu de les nostres ciutats. Us animem a informar-vos de totes les possibilitats que us ofereix!Actualment, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció