Consell Comarcal del Gironès

Consell Comarcal del Gironès

Jaume Busquets i Arnau

Jaume Busquets i Arnau

President

Ara més que mai, i per fer front a una complicada conjuntura econòmica i social, des de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell hem endegat diferents projectes, com ara "Emprendre al Gironès", conjuntament amb els ajuntaments de Celrà, Salt i Vilablareix, un servei integral i de qualitat per a la creació de noves empreses i el suport a les empreses de creació recent. També hem posat en funcionament un programa d'ocupació per millorar la situació dels aturats de llarga durada i continuem apostant per la formació amb la consolidació de jornades per a fomentar l'emprenedoria.

Per tot plegat, quan se'ns va proposar sumar-nos al Centre de Reempresa de Catalunya, una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i la Fundació Privada CP’AC, i amb la col·laboració amb la Diputació de Girona, que té per objectiu promoure l’assignació i transferència d’empreses a Catalunya de forma eficient, el Consell Comarcal del Gironès no va dubtar ni un segon a voler ser-hi present.

Resulta indispensable que avui els consells comarcals formem part de projectes com aquest, perquè només sumant esforços podrem conservar i incrementar l'activitat econòmica als nostres pobles i assegurar un futur millor a totes i cadascuna de les persones que hi viuen i hi treballen.
 En aquest sentit, el projecte Reempresa ha d'esdevenir una eina important per conservar l'actiu empresarial de la nostra comarca, no deixant que es tanquin negocis sense abans buscar alternatives de continuïtat.

consultalesdades2